When It's Business Critical

IT informa söker javautvecklare/arkitekter

På IT informa får jag arbeta tillsammans med duktiga kollegor med samma intresse och i projekt som gör skillnad.” – Daniel Svedberg, Senior Software Developer, franchisetagare och ordförande i javaforum Malmö.

På IT informa arbetar vi med lösningar där det ställs höga krav från våra kunders verksamheter och där vår insats och våra lösningar gör skillnad.  Därför får vi förtroendet hos våra kunder att ansvara för nyckelrollerna som Architects, Lead Developer, Business Developer och Program/Project Managers i utvecklingsprojekten.

Vi är baserade i Lund och de flesta av våra kunder finns i regionen inom tillverkande industri, sjuk & hälsovård, detaljhandeln, offentlig verksamhet, etc.

Nu behöver vi förstärka vårt team ytterligare och därför vänder vi oss just till dig. Daniel och våra andra javautvecklare/arkitekter söker nu efter en ny kollega att arbeta tillsammans med i våra projekt. Vi tror att du har arbetat med utveckling inom java i minst fem år, gärna i team där lösningen har varit affärskritisk. Du är van att arbeta med mönster och ramverk och gillar att tänja på gränserna till vad som är möjligt med verktygen. Du är nyfiken på att lära dig mer, har ett genuint teknikfokus och tycker om att dela med dig.

Är du den vi söker kan vi erbjuda dig en möjlighet att få arbeta i en varierande och spännande miljö. Vi är stolta över de resultat vi skapar hos våra kunder och vi hjälper varandra att utvecklas. Hos oss har du möjligheten att arbeta i vårt team som anställd eller med eget bolag, med en franchisemodell där du slipper det tråkiga arbetet med ekonomi och sälj och kan fokusera på det du brinner för.

Java Developer
More info...

For more information, please contact Ulf Santesson, +46 703 21 38 29ulf.santesson@itinforma.se