Aside

Deepu Dileep

Välkommen Deepu

Som senior konsult väljer Deepu Dileep att fortsätta sin karriär hos oss på IT Informa. Deepu har lång erfarenhet som systemutvecklare på bl.a. Tetra Pak, RM Education (Indien), Tag Rail (USA) och Concentrix One (USA), och har medverkat i ett flertal spännande projekt.

Välkommen Deepu Read More »

Ina Eriksson

Välkommen Ina

Som senior konsult väljer Ina Eriksson att fortsätta sin karriär tillsammans med oss på IT Informa. Ina har lång erfarenhet inom Test och har bistått IKEA i ett flertal projekt inom olika koncernbolag som IKEA Food, IKEA Service Office och IKEA Project Service Office. Här har Ina medverkat i ett flertal spännande projekt.

Välkommen Ina Read More »

Navid Zavosh, Senior Consultant

Välkommen Navid

Som senior konsult väljer Navid Zavosh att fortsätta sin karriär tillsammans med oss på IT Informa. Navid har lång erfarenhet som systemutvecklare på bl.a. Elskling, Ikano Bank och Sony Ericsson Mobile Communication, och har medverkat i ett flertal spännande projekt.

Välkommen Navid Read More »

Mia Madsen, Senior Consultant

Välkommen Mia

Som senior konsult väljer Mia Madsen att fortsätta sin karriär hos oss på IT Informa. Mia har lång erfarenhet som produktägare och Business Analyst på bl.a. Diaverum, Mercedes Benz och Sony Ericsson Mobile Communication, och har medverkat i ett flertal spännande projekt.

Välkommen Mia Read More »

Eric Ericsson, Senior Consultant

Välkommen Eric

Som senior systemutvecklare väljer Eric Ericsson att fortsätta sin karriär hos oss på IT Informa. Eric har lång erfarenhet som front end-utvecklare på bl.a. Tetra Pak, Ericsson och IKEA, och har medverkat i ett flertal spännande projekt.

Välkommen Eric Read More »

Marcus Björk, Senior Consultant

Välkommen Marcus

Som senior systemutvecklare väljer Marcus Björk att fortsätta sin karriär hos oss på IT Informa. Marcus har lång erfarenhet som ledare inom ett flertal roller på bl.a. Avensia och Spctrm Digital Solutions, och har medverkat i ett flertal spännande projekt.

Välkommen Marcus Read More »

IT Informa söker utvecklare

Vi på IT informa söker fler utvecklare till vårt kontor i Lund som till störst del är verksam i Öresundsregionen. Vi hjälper våra kunder att utveckla och hantera affärskritiska IT-system, kvalitetssystem och utvecklingsprocesser samt tillhandahåller nyckelkompetenser som krävs för att utveckla och underhålla deras system.

IT Informa söker utvecklare Read More »