IT informa söker utvecklare

Vi behöver bli fler

Vi på IT informa söker fler utvecklare till vårt kontor i Lund som till störst del är verksam i Öresundsregionen. Vi hjälper våra kunder att utveckla och hantera affärskritiska IT-system, kvalitetssystem och utvecklingsprocesser samt tillhandahåller nyckelkompetenser som krävs för att utveckla och underhålla deras system.

Våra kunder är ofta världsledande inom sina respektive branscher; industri, hälsovård, logistik m.fl. och tillsammans med dem utvecklar vi rätt produktionssystem baserat på̊ rätt lösning, rätt teknik och rätt arbetssätt för den individuella kunden.

Vem vi söker

”Du vill arbeta tillsammans med de bästa och har ambition om att fortsätta att utvecklas. Vem du är, betyder minst lika mycket som vad du kan.

Vi söker utvecklare inom front-end, back-end, integration, DevOps, arkitektur, metodik och ledning. Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta och erfarna kollegor och vara en del av företagets framtida utveckling på̊ marknaden.

Vad vi kan erbjuda

Vi arbetar för att behålla ”det lilla företagets frihet” samtidigt som vi  arbetar med stora och krävande kunder. Medarbetarmodellen är utformad för att se till att den anställde belönas för sitt arbete och för att göra alla involverade i företagets fortsatta utveckling.

Ansökan

Låter det här intressant?
Skicka då in din ansökan till oss så snart som möjligt då vi tillämpar löpande urval i processen. Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Ulf Santesson0703 213 829,
ulf.santesson@itinform.se.